До Києва прибула делегація у складі керівників найбільшого європейського лоукостера - авіакомпанії Ryanair - для зустрічі з керівництвом аеропорту "Бориспіль".

"Представники аеропорту "Бориспіль" зустрічають найвище керівництво Ryanair - головного виконавчого директора групи Ryanair Group Майкла О’Лірі, головного виконавчого директора Ryanair DAC - Едді Вілсона та комерційного директора Ryanair DAC Джейсона МакГіннеса", - цитує ЦТС повідомлення головного столичного аеропорту.

Щодо змісту перемовин, в "Борисполі" уточнень не надали.

Відзначимо, що раніше в цьому році Майкл О'Лірі заявляв, що Ryanair буде готовий швидко відновити польоти до України, щойно це стане можливим з міркувань безпеки.

"Ми могли б полетіти туди (до України) приблизно за два тижні. Ми активно шукаємо шляхи та шукаємо, куди саме ми зможемо повернутися до України", - сказав О'Лірі у квітні.

За його словами, авіакомпанія планує створити 30 маршрутів і мати кілька баз в Україні протягом 12 місяців після повернення.

Доповнено. Пресслужба аеропорту "Бориспіль" опублікувала повідомлення наступного змісту: "Розпочалася напружена робота: детально обговорюємо партнерство між авіакомпанією Ryanair та аеропортом "Бориспіль" стосовно заявленого стратегічного плану авіакомпанії щодо швидкого відновлення авіаперевезень, одразу після перемоги України та підтвердження EASA про безпеку польотів в українському небі".

photo_2023-07-20_10-49-27