Українська поштово-логістична компанія "Нова пошта" інвестувала 20 млн грн у відновлення роботи на Харківщині. У порівнянні з часом до лютого 2022 року мережа на деокупованій території області збільшилась на 50%.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Щоб клієнти компанії на деокупованих територіях отримували такий самий сервіс, як і на решті території України, ми продовжуємо розвивати нашу мережу відділень у звільнених містах і селах. Якщо порівняти з часом до повномасштабного вторгнення, на звільненій території Харківщини додалось 35 точок сервісу, де клієнти "Нової пошти" можуть відправляти й отримувати посилки або вантажі", - йдеться в повідомленні.

Витрати "Нової пошти" на ремонти та відкриття у нових приміщеннях з початку деокупації Харківщини перевищили 20 млн грн.

На початку червня нове стаціонарне відділення №1 запрацювало у місті Ізюм на Харківщині.

"Відновлення роботи в Ізюмі після деокупації ми починали з мобільного відділення, щоб мати можливість видавати людям гуманітарну допомогу, а також посилки з найнеобхіднішим. Крім того, ми хотіли зрозуміти, чи є у місті попит на відправки. Виявилось, що він дуже високий, тому окрім вже працюючих поштових відділень №2 та №3 ми прийняли рішення про відкриття нового вантажного відділення. Цей крок спрямований на майбутню відбудову міста - щоб мешканці та підприємці мали змогу замовляти будматеріали, інструменти тощо", - розповідає директор департаменту партнерської мережі "Нової пошти" Олексій Агілов.

Зазначається, що відділення розпочало роботу за адресою вул. Лондонська, 10.

Окрім побудованих з нуля відділення та депо в Ізюмі, реконструйовані та відновлені відділення запрацювали у таких прифронтових або деокупованих містах, як Чугуїв (відділення №1, 2), Лозова (№ 1), Куп’янськ (№2), Ізюм (№2 та 3). Усі вони відкриті після капітального ремонту та обладнані за найновішим стандартом.

Крім того, мобільні відділення працюють у таких населених пунктах, як Великий Бурлук, Безруки, Шевченкове,  Рогань, Старий Салтів, Приколотне.

"Такі відділення відкриваються там, куди "Нова пошта" заходить відразу після ЗСУ - до того часу, поки компанія не підшукає відповідні стаціонарні приміщення та не зробить у них ремонт", - підсумували в компанії.