На території заводу Alstom з виробництва рухомого складу в Дербі (Велика Британія) відкрито національний навчальний центр компанії, створення якого за останні 2 роки було вкладено 250 тис. фунтів стерлингів.

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

На площі 1600 м² розмістилися чотири навчальні класи та зона для позанавчальних занять. Центр має також тренажерний зал, в якому встановлені вагон і кабіна управління електропоїзда сімейства Aventra останнього покоління.

У навчальному закладі працює 17 штатних викладачів. Протягом першого тижня учнів знайомлять із корпоративними нормами та принципами, включаючи програми Alstom Zero Deviation та Alstom Production System (APSYS), та технікою безпеки.

Залежно від напрямку майбутньої роботи слухачі протягом трьох тижнів опановують початкові навички та компетенції, необхідні їм у подальшій діяльності, з упором на безпеку праці та якість її результатів.

Усі освітні курси структуровані та узгоджені з навчальними програмами у коледжах чи університетах, які слухачі також мають відвідувати. Alstom тісно співпрацює з коледжем у Дербі, а також з Ноттінгемським та Шефілдським університетами.

У 2023 році 120 випускників різних рівнів кваліфікації будуть прийняті на роботу до 30 британських підрозділів Alstom.

Завод компанії Alstom у Дербі (до злиття належав Bombardier), що налічує 175-річну історію, - єдине у Великій Британії підприємство залізничного машинобудування повного циклу - від розробки та проектування до випуску готової продукції.

Снимок экрана 2023-02-13 134337