Літаки авіакомпанії SkyUp за підсумками 2022 року перевезли понад 1,08 млн пасажирів, виконавши 7 713 рейсів.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію авіаперевізника.

Літаки SkyUp за минулий рік здійснили перельоти у 204 аеропорти світу за 627 маршрутами.

"Завдяки щільному графіку перельотів з початку 2022 року 24 лютого на момент закриття українського неба 10 з 11 літаків нашого флоту перебували за кордоном. Попри тимчасову відсутність можливості виконувати рейси з/до України, суттєву зміну конкурентних умов та умов роботи на нових ринках, ми продовжуємо свою діяльність і не зупинялися від самого початку війни", - йдеться в повідомленні.

В SkyUp додали, що запустили рейси за контрактами мокрого лізингу, почали виконувати чартерні рейси для туристичних операторів з Молдови і країн Балтії.

Зазначається, що протягом 2022 року авіаперевізник на умовах ветлізу працював з 10 авіакомпаніями, серед яких Wizz Air, SmartWings, Freebird Airlines, Tailwind Airlines, Corendon Airlines.

"Почали виконувати чартерні програми з Литви, Латвії та Естонії до Єгипту, а також чартерні рейси із Польщі до Єгипту. Виконали спеціальні рейси для хасидських паломників Тель-Авів - Кишинів - Тель-Авів, які приїздили на святкування Рош га-Шана до Умані", - повідомили в SkyUp.

Влітку авіаперевізник поповнив флот новим літаком і тепер може оперувати 11 літаками.