Управління туризму та промоцій КМДА повідомило, що Київ як столиця України продовжуватиме своє членство у ICCA (International Congress and Convention Association) - міжнародній асоціації, яка об’єднує провідних експертів у сфері сервісу, транспорту та організації міжнародних заходів.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА.

"Вже 60 років ICCA є ключовою ланкою, яка пов’язує діяльність індустрії туризму з ринком міжнародних зустрічей та обміну інформацією. Ставши членом ICCA у 2019 році, ми розпочали низку проєктів щодо розвитку MICE-туризму в Києві. Звісно, з огляду на російське вторгнення та воєнний стан в Україні наразі ми не маємо можливості проводити великі івенти світового рівня. Тому членство в асоціації є вкрай важливим, аби після перемоги залучати якомога більше міжнародних партнерів для створення масштабних конференцій, форумів, професійних семінарів, конгресів, презентацій тощо", - зазначила начальниця Управління Марина Радова.

Вона додала, що керівництво ICCA дало можливість у 2023 році лишатись членами туристичної організації на безоплатній основі.

За словами Радової, така підтримка впливатиме на якісне відновлення туризму нашої столиці.  

8808