"Укрзалізниця" отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів для забезпечення безперебійної роботи залізничних вокзалів України в умовах перманентних російських обстрілів інфраструктури нашої країни.

Як пише ЦТС з посиланням на УЗ, генератори працюватимуть на вокзалах у Запоріжжі (2 вокзали), Вінниці, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Бердичеві, Рівному, Кривому Розі (2 вокзали),  Ковелі, Коломиї, Мукачевому, Трускавці, Моршині, Жмеринці, Івано-Франківську, Чернівцях, Чопі, Ужгороді, Житомирі, Миронівці, Чернігові, Тростянці, Сумах, Харкові, Одесі, Черкасах, Кропивницькому, Бердичеві, Тернополі, Львові (2 вокзали) та на станціях Дарниця та ім. Тараса Шевченка.

Загальна вартість гуманітарної допомоги склала майже 12 млн грн.

"Це не просто крок назустріч "Укрзалізниці", це крок назустріч всім пасажирам. На вокзалах розгоратимуться точки, де можна буде отримати чай, каву, погрітися, і ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України", - прокоментував член правління АТ УЗ, голова пасажирського напрямку Олександр Перцовський.