Компанія "Нова Пошта" оголосила про старт проєкту реновації своїх відділень по всій теритиорії України - як поштових, так і вантажних.

Як повідомляє ЦТС, посилаючись на заяву НП, в першу чергу ремонт проводитиметься у відділеннях, які були пошкоджені через військові дії і в тих, які потребують відновлення через вплив часу.

Усі відділення будуть приведені до єдиного вигляду. Зокрема, плануватиметься відкритий простір приміщень, щоб усі процеси міг бачити клієнт. Окрім того, усі відремонтовані відділення матимуть однаковий колір стін, підлогу та металопластикові вікна та двері тощо.

Для виконання реновації НП шукає підрядників, запрошуючи до співпраці будівельних партнерів. Перевагу будуть віддавати українським компаніям, щоб дати можливість українському бізнесу працювати й підтримувати економіку країни. Брати участь у тендері можуть компанії, які працюють на ринку більше 1 року і мають позитивний досвід роботи з подібними проєктами.

Нагадаємо, що ще в 2020 році НП оголосила про початок оновлення понад 1700 відділень по всій Україні. На першому етапі, в 2021 році, мали виконати реновацію 1000 відділень.