Smart Maritime Group заявляє про втрату контролю над над Херсонською верф’ю.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію підприємства.

"29 липня Smart Maritime Group втратило контроль над Херсонською верф’ю. На теперішній час військові російської федерації не допускають адміністрацію та працівників на територію", - йдеться в повідомленні.

Генеральний директор SMG звернувся з заявою про захоплення підприємства до всіх правоохоронних органів та СБУ.

Зазначається, що з першого дня окупації міста роботу Херсонської верфі було повністю зупинено.

"Для збереження кадрового потенціалу всім робітникам виплачується фінансова допомога. Останнього часу на території підприємства знаходились тільки працівники структурних підрозділів, які забезпечували фізичну охорону підприємства та роботу екстрених служб. Після захоплення верфі на території підприємства не залишилось жодного співробітника", - додали у Smart Maritime Group.

Керівництво SMG також повідомило відповідні органи, що в акваторії верфі зараз знаходиться турецьке судно з екіпажем, доля якого на теперішній час невідома.

Нагадаємо, 6 липня Smart Maritime Group оголосила, що через відсутність організаційних та технічних умов для провадження господарської та виробничої діяльності своєї верфі у Херсоні, що перебуває під тимчасовою окупацією військ росії, керівництвом було прийнято рішення про зупинку роботи підприємства.