"Укрпошта" з 1 липня прийматиме і доставлятиме великогабаритні посилки (велосипеди, автомобільні бампери, тощо) у всі обласні центри, а також у м. Кременчук, Краматорськ та Кривий Ріг, у виділені для таких відправлень відділення.

Про це пише ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

В "Укрпошті" зазначають, що великогабаритною вважається відправка фактичною вагою до 30 кг, довжиною найбільшої сторони від 0,7 м до 2 м та сумою всіх сторін (висота + довжина + ширина) - до 3,5 м.

Крім того, національний поштовий оператор впроваджує зміни для відправлень вагою понад 30 кг. Максимальна маса такого відправлення зростає до 600 кг.

За даними "Укрпошти", компанія вже повернулася до довоєнного графіку роботи у більшості областей. Винятком є ​​тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей, де робота здійснюється в індивідуальному порядку з урахуванням поточної ситуації.

У деяких звільнених містах, де населення повернулося лише частково, відділення "Укрпошти" працюють за скороченим графіком і перейдуть у довоєнний режим, як тільки збільшаться обсяги роботи у зв'язку з поверненням людей.