Лоукостер Wizz Air оголосив про продовження терміну спільної ініціативи з неприбутковими організаціями Choose Love, The Shapiro Foundation, The Steve Morgan Foundation та USPUK щодо безкоштовних авіаквитків для українців до кінця червня поточного року.

Відтак, як пише ЦТС з посиланням на повідомлення угорського авіаперевізника, ще 4 500 безкоштовних квитків доступні для українських біженців, котрі прямують до Великобританії у рамках візової схеми британського уряду "Житло для України".

Скористатися даною пропозицією зможуть українські громадяни, які вилітають до Великобританії з аеропортів Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини.

Як писав ЦТС, всього в рамках даної ініціативи Wizz Air запропонував 10 тис. безкоштовних квитків. Тож, з травня цією можливістю скористалися вже більше 5 тис. українців, що шукають прихисток від війни, розв’язаної росією проти України.

Станом на 14 червня уряд Великобританії видав українцям 88 000 віз в рамках візової схеми "Житло для України". Понад 51 800 українських біженців вже прибули до країни.