6 листопада в Києві пройде головний професійний бізнес-форум учасників ринку транспортної та складської логістики України Ukrainian Logistics Forum 2024. 

Як зазначають організатори події, форум надасть оптимальні рішення, практичні рекомендації і напрацювання для переформатування, відновлення та розвитку транспортної і складської логістики.

Крім того, учасники заходу отримають практичні рішення з комплексної оптимізації логістичних, транспортних та складських витрат, а також рішення для автоматизації бізнес-процесів, швидкого відновлювання роботи бізнесу, підвищення стійкості до викликів, рентабельності компанії і ефективності управління, контролю і обліку.

"Один із ключових викликів, з якими зараз змушені зіткнутися українські компанії - необхідність повного переформатування логістики. Оптимізація логістичних і складських процесів, впровадження інновацій і автоматизація в логістичній галузі, розвиток міжнародного логістичного партнерства стають найважливішими чинниками для відновлення компаній в нових критичних умовах. Подолати виклики та залишитися конкурентоспроможними зможуть ті компанії, які перебудують логістичні процеси, впровадять сучасні інноваційні рішення", - зазначають організатори форуму.

На захід зберуться більше 160 учасників з усієї країни: директори з логістики та складу, керівники транспортних департаментів, керівники з управління ланцюгами поставок, керуючий менеджмент українських і міжнародних компаній, які представляють торгові компанії, постачальників, експортерів, імпортерів та дистриб'юторів споживчих, фарма, агро та промислових товарів, а також представники експедиційних компаній, національних і міжнародних перевізників, логістичних компаній і операторів, логістичних та складських комплексів.

Форум традиційно є ефективним майданчиком для об’єднання професіоналів, особистих ділових комунікацій, напрацювання нових зв’язків, проведення зустрічей і переговорів, наочної якісної презентації кращих ринкових пропозицій, напрацювань, рішень і послуг.

Більш детально про форум можна дізнатися на сайті організаторів, компанії "Бізнес Самміт" - www.summitbiz.com.ua; http://facebook.com/summitbiz; е-мail: [email protected].