Кабінет міністрів України призначив Сергія Сухомлина на посаду Голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Держагентства відновлення.

"Призначений на посаду голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. Попереду багато роботи. Є напрямки, які можна вписати в пріоритетні. Це енергонезалежність держави, захист енергетичних обʼєктів, забезпечення житлом вимушених переселенців. Пріоритет - наші військові. Транспортна інфраструктура має працювати в наш час виключно для забезпечення військової логістики, посилення експортного потенціалу української промисловості і сільського господарства. Співпраця з міжнародними партнерами має бути якомога більш тісною. Бо всі ми розуміємо, що на сьогодні завдання бюджету України, завдання економіки держави, - це перш за все забезпечення ЗСУ та Перемоги України", - написав Сергій Сухомлин на своїй сторінці в мережі Facebook. 

До призначення новий очільник Агентства з листопада 2015 року обіймав посаду міського голови Житомира. Минулого тижня міськрада Житомира достроково припинила повноваження Сухомлина як міського голови. 

Нагадаємо, до червня 2024 року Державне агентство відновлення очолював Мустафа Найєм.