Авіакомпанія "Антонов" у співпраці з NEO Air Charter та Logwin виконала перевезення обладнання, необхідного для ремонту печі з виготовлення вапна на целюлозному заводі, розташованому в Чилі. 

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію авіаперевізника.

Одна деталь - обід - була завантажена в літак в Італії, інша - втулка - в Бразилії.

Загальна вага вантажу склала близько 80 тонн.

Обидві деталі мали прибути до місця призначення одночасно, адже їх потрібно було замінити в період зупинення процесу виробництва, який мав жорсткі часові обмеження.

Для виконання цієї роботи було спеціально найнято інженерну групу. 

"Цей проект був унікальним. Вантаж знаходився в двох різних частинах світу. Потрібно було розробити систему кріплення вантажу, щоб обійтися без будування спеціального каркасу, що є тривалим і фінансово затратним процесом. У співпраці з замовником - компанією Logwin ми організували поїздку нашого фахівця з планування вантажів на підприємство, де виготовлявся о́бід, для допомоги у забезпеченні належної підготовки цієї деталі до перевезення", - прокоментувала Ольга Данилова, фахівець комерційного відділу авіакомпанії "Антонов".

"Ми організували спеціальний транспорт з Італії через Бразилію до Чилі. Додаткове завантаження в Бразилії пройшло без проблем, і Ан-124-100 вчасно прибув до Чилі", - додав Олександр Бенг, директор з управління продуктами компанії Logwin.

photo_2024-07-18_13-39-42

photo_2024-07-18_13-40-44