Українська поштово-логістична компанія "Нова пошта" вийшла на ринок Великої Британії. У цій країні відкрито два відділення та запущено кур’єрську доставку.

Як пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії, перші два британські відділення запрацювали у Лондоні. Поштове відділення (42 Fleet St, Temple ) працює з посилками до 30 кг, а вантажне відділення (Unit 7, Falcon Court, St. Martin`s Way) приймає вантажі до 1000 кг.

Термін доставки з України у Велику Британію складатиме від 5 днів. Також клієнти зможуть замовляти доставку посилок до 100 кг кур’єром на будь-яку адресу в Англії, Шотландії, Північній Ірландії та Вельсі.

"Разом із відкриттям відділень ми запустили і кур'єрську доставку. Найближчим часом надамо можливість відправляти і отримувати посилки через мережу поштоматів нашого партнера InPost. Усе це ми робимо, аби в українців був зручний і швидкий сервіс доставки, до якого вони звикли вдома", - прокоментував Вячеслав Климов, співвласник групи компаній Nova ("Нова пошта").

Нагадаємо, що з кінця квітня "Нова пошта" також запрацювала в Іспанії.

Тож, тепер під брендом Nova Post працюють 92 відділення компанії в 13 країнах - у Великій Британії, Іспанії, Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії, Угорщині та Молдові.