Японія ввела нові санкції проти фізичних та юридичних осіб, пов'язаних з росією, включивши до них 12 фізичних осіб та 36 організацій. Зокрема, до переліку організацій, на які поширюються експортні заборони, додано Об'єднану суднобудівну корпорацію (ОСК) та ФГУП "Атомфлот".

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію МЗС країни.

У списки санкцій також включені глава Державної транспортної лізингової компанії (ГТЛК), "Тінькофф банк", концерни "Калашников" та "Алмаз-Антей", науково-виробничі об'єднання "Аврора" та "Імпульс".

Минулого тижня санкційні списки також оновили Велика Британія, США та Канада. До оновленого списку включено судноплавну компанію "Ладога", ССК "Зірка", ТОВ "РусХімАльянс", ТОВ "Східна стивідорна компанія", ПАТ "Мечел", ПАТ "Трансконтейнер" та інші. До списку також додані науково-дослідні судната "Новоросійський морський торговельний порт", термінал "Усть-Луга Ойл", СЗ "Зірка", Криловський ГНЦ, ЦКЛ "Рубін", СЗ "Північна верф", ПЗ "Севмаш", Хабаровський СЗ, СЗ "Янтар", Ярославський СЗ, ЦКЛ "Алмаз", "Середньо-Невський суднобудівний завод" та ін.