Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України опублікувало оновлену інформацію щодо ситуації на автошляхах України через негоду - станом на 29 листопада обмеження на рух вантажівок та автобусів залишаються лише у Кіровоградській та Миколаївській областях, пише ЦТС.

Зазначається, що складні погодні умови сьогодні будуть у більшості областей. На заході країни сніг та хуртовини, у північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській - сніг та дощ, налипання снігу та ожеледиця.

"З неділі в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях довелося обмежувати рух транспорту через те, що дороги засипало снігом. На сьогодні майже всі обмеження зняті, сніг розчищено", - йдеться в повідомленні. 

Наразі залишаються обмеження у Кіровоградській та Миколаївській областях: М-13 Кропивницький-Платонове, км 0+000 - км 76+416 (в межах Кіровоградської області) - для вантажного транспорту.

Для вантажного транспорту та пасажирських автобусів: Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки, км 70+094 - км 120+000 (від м. Миколаєва до смт Доманівка);

М-13 Кропивницький-Платонове (на м. Кишинів), км 76+416 - км 157+052 (в межах Миколаївської області);

P-75 КПП "Тимкове" - Балта - Первомайськ - Доманівка - Олександрівка, (в межах Миколаївської області).

Для всіх категорій транспортних засобів:Т-15-10, від автодороги Н-24 - Арбузинка - Братське - Єланець.

Щоб забезпечити проїзд дорогами державного значення, працюють 1234 працівники та 1084 одиниці техніки.

"З огляду на погодні умови продовжує цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення", - зазначили в відомстві.