FlixBus, найбільший оператор автобусних перевезень Європи, оголосив про оновлення лінії N3272 Київ - Відень - Санкт-Пельтен. Цей маршрут з Австрії, що дотепер закінчувався у Львові, з 20 квітня буде продовжено до Рівного, Житомира та Києва.

Як пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії, повний маршрут виглядатиме тепер так: Київ - Житомир - Рівне - Львів - Стрий - Мукачево - Ужгород - Кошице - Пряшів - Попрад - Жиліна - Тренчин - Трнава - Братислава - Відень - Санкт-Пельтен.

Лінія Львів - Відень була запущена у липні 2022 року, та стала однією із найбільш популярних в українській мережі автобусного оператора. Через високий попит серед пасажирів на подібний напрямок з Києва, було прийнято рішення подовжити цей маршрут до української столиці.

1200x628_FlixBus line 3272 extend

Автобуси курсують щоденно. Ціна квитка з Києва до Братислави стартує від 2599 грн, з Києва до Відня - від 2799 грн.

Відзначимо, що наразі FlixBus має вже 20 міжнародних ліній з України, 12 з яких були відкриті вже після початку російського військового вторгнення. Зазначені маршрути пролягають до 6 країн ЄС: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.

Читайте також Коли битва за Київ була виграна, ми відновили рейси до столиці України, – інтерв’ю з СЕО Flix Андре Шваммляйном