Комбінат "Каметсталь" Групи "Метінвест" передав особовому складу 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини сучасний спеціалізований автомобіль.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію "Метінвесту".

Нова техніка допоможе протидіяти пожежам у Кам’янському.

Автомобіль оснащений дихальними апаратами, гідро- та пневмоприладами, мотопомпою, генератором та іншим рятувальним обладнанням.

Ємність цистерни, яка встановлена на автомобілі, становить 4,5 тонни води і 450 літрів піноутворювача. Викид струменя продуктивністю 60 літрів на секунду дозволяє швидко локалізувати і загасити будь-яке займання.

"Ми отримали від "Метінвесту" автомобіль новітнього зразка світового класу. Аварійно-рятувальне спорядження машини більш сучасне та ефективне, ніж техніка, з якою ми працювали до цього. Машина широкого спектра дії зможе якісно виконувати свою місію і при ліквідації пожеж, і під час чергування наших оперативних бригад в місцях проведення вогневих робіт на комбінаті. Вважаю, що це вагомий внесок у безпеку всього міста, тим більше в умовах воєнного стану в країні", - відзначив заступник начальника 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини Максим Кабак.