Київ отримав від німецьких партнерів 7 поліцейських автомобілів, 4 автівки для "Київзеленбуду", щоб доглядати за столичними парками та скверами, і мікроавтобус для бойового чергування "Київської служби порятунку". Сьогодні мер Києва Віталій Кличко передав техніку столичним поліцейським та комунальникам.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА.

"Ми передаємо патрульній поліції Києва 7 поліцейських автомобілів Volkswagen Transporter, які отримали від наших німецьких партнерів. Ці авто Києву передало Міністерство внутрішніх справ, спорту та інтеграції Федеральної землі Баварія. Ще два тижні тому ці автомобілі забезпечували правопорядок на півдні Німеччини, а в наступні декілька днів заступлять на службу у патрульній поліції столиці України. Автівки обладнані спеціально для потреб патрульної поліції, мають усе необхідне для ефективного виконання службових завдань поліцейськими", - зазначив Кличко.

Німецькі партнери передали техніку і київським комунальникам. Сучасні автівки надійшли від міста-побратима Києва - Мюнхена. Це - 4 авто FIAT DOBLO VW CADDY, що будуть використовуватись "Київзеленбудом" при догляді за столичними парками та скверами.

Також німецькі партнери передали мікроавтобус MERCEDES SPRINTER, який заступить на бойове чергування у КАРС "Київська служба порятунку".