"Нова пошта" відновила роботу третини своїх відділень у Херсоні, - наразі працюють 8 відділень. До кінця місяця планується відкриття ще двох відділень.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Наприкінці року окрім Високопілля, Великої Олександрівки та Архангельського, "Нова пошта" запрацювала у Чорнобаївці, Нововоронцовці, Дудчанах, Новоолександрівці та Білозерці", - йдеться в повідомленні.

Щодня у Херсон компанія доставляє більше 3000 посилок та вантажів із продуктами, одягом, ліками тощо. "Усі необхідні речі можна отримати у відділеннях, які працюють щодня з 9:00 до 17:00, або замовити на адресу", - додали в компанії.

Кур’єрська доставка "Нової пошти" працює без вихідних у 5 районах Херсона та доставляє не тільки посилки, але й вантажі вагою до 1000 кг.

Зазначається, що кожне відділення компанії оснащене генератором та модулем Starlink.

Також "Нова пошта" встановила два бетонних укриття в Суворовському та Дніпровському районах Херсона, щоб захистити мешканців від артилерійських обстрілів.

Розташовуються вони поблизу зупинки громадського транспорту на розі вулиць Університетської та Миру, а також поряд із залізничним вокзалом.