Шановні читачі та друзі, Центр транспортних стратегій вітає вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом!

2022 рік став для всіх нас роком випробувань на міцність - в XXI столітті в центрі Європи Україні довелося дати бій агресору, що втілив в собі усі найтемніші сторони зла. Але країна вистояла і продовжує боротьбу. Вистояла транспортна система України, і не дивлячись на численні руйнування інфраструктури, логістика продовжує відігравати ключову роль в організації життєдіяльності держави та забезпеченні Українського війська.

Ми вдячні Збройним Силам України та всім тим, хто долучився до захисту нашої держави від загарбника! Завдяки вам ми мали змогу весь цей рік продовжувати працювати і доносити, сподіваємося, корисну та потрібну інформацію по стан речей в транспортній галузі. Хочеться вірити, що в наступному році у нас буде більше приводів писати про відновлення інфраструктури.

Тож, вітаємо усіх вас з прийдешнім 2023 роком. Бажаємо, щоб у Новому році здійснилося бажання, яке сьогодні є єдиним для всіх українців!

Віримо в ЗСУ і віримо в Перемогу!

P.S. А редакція ЦТС після складного року бере невелику паузу, щоб повноцінно повернутися до роботи з новинами і текстами вже після 8 січня.