З сьогоднішнього дня, 7 листопада, російські окупанти більше не будуть переправляти у Херсоні місцевих жителів через Дніпро річковим транспортом.

Про це ЦТС пише з посиланням на Інтерфакс, який цитує одного з тамтешніх колаборантів.

"7 листопада 2022 року з міста Херсона з правобережної частини Херсонської області сьогодні пішов останній теплохід, який міг забрати людей, які захотіли перейти на лівий берег", - говориться в повідомленні. Також додається, що сьогодні останній день так званої евакуації населення з правобережжя Херсонської області, яку проводили окупанти. Крім того, російські військові більше не пропускатимуть будь-яким шляхом громадян України з лівого на правий берег Дніпра в Херсон.

На минулому тижні ЗМІ повідомляли, що російські окупанти масово відбирали для своїх потреб, а також виводили з ладу приватні плавзасоби населення Херсонської області.

На початку листопада херсонський журналіст Костянтин Риженко писав, що росіяни перегнали техніку, яку вони вкрали з Херсонського порту, до Голої Пристані. "Там тепер знаходяться мало не усі цінні плавучі активи з Херсона", - відзначав він.