Компанії SkyUp Airlines і Join UP! доєдналися до президентської ініціативи UNITED24. Зокрема, SkyUp для одного зі своїх літаків створила брендовану ліврею з написом UNITED24 та QR-кодом для благодійного збору для закупівлі тактичних аптечок для українських захисників та захисниць.

Докладніше про ініціативу пасажири зможуть прочитати у брошурах, які вкладатимуть у кишені крісел літаків авіакомпанії, повідомляє ЦТС.

"Сьогодні, під час війни, наші літаки продовжують працювати за кордоном. Для нас як української авіакомпанії це можливість зберегти команду та бізнес, підтримати країну податками. Для нас як українців це шанс закликати міжнародну спільноту до об'єднання на підтримку України та українців, які зараз захищають не лише власне майбутнє, але й демократичні цінності всього світу", - говорить Дмитро Сєроухов, генеральний директор SkyUp Airlines.

Для турагентів, які співпрацюють з українським туроператором Join UP!, розробили функціонал, що дозволяє  за бажанням клієнта переказувати 1 євро з кожного заброньованого туру на благодійний збір. Туристи, які самостійно замовляють послуги Join UP! онлайн, також зможуть пожертвувати 1 євро при оформленні заявки на тур.

Збір коштів триватиме з 1 листопада 2022 року до 1 лютого 2023 року. Долучитися до нього можуть як пасажири літака, так і всі охочі з будь-якого куточка світу. Серед усіх, хто зробить внесок, SkyUp та UNITED24 розіграють патріотичні сувеніри,  в тому числі браслети зі сталі "Азовсталі".

Читайте також Про нову авіакомпанію в ЄС і плани на Південну Америку – інтерв’ю з СEO SkyUp Airlines Дмитром Сєроуховим