Внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва у вівторок, 26 липня, уражено об'єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство, повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише ЦТС.

"Зранку, 26 липня, по Миколаєву було нанесено масований ракетний удар. За попередньою інформацією внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків уражено об’єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється", - зазначив він.

Також голова Миколаївської обласної військової адміністрації додав, що на околицях міста є прильоти ракет повітрянного базування. Також була спроба уразити портову інфраструктуру міста.

Згідно з повідомленням Оперативного командування "Південь", по півдню України нанесено масований ракетний удар, в тому числі  із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря. "Випущено кілька ракет повітряного базування. На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру. Водночас по Миколаївському району нанесено удар і ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини", - йдеться в повідомленні.