Внаслідок ракетної атаки росіян по сортувальному депо та відділенню "Нової пошти" в Одесі було знищено 15,5 тонн замовлень.

Як пише ЦТС, про це йдеться у заяві компанії.

Зазначається, що в депо та відділенні разом було 904 відправлення на майже 3 млн грн.

"Рашистською ракетою було знищено не тільки депо та відділення, а і 15,5 тонн замовлень з інтернет-магазинів з одягом, технікою, дитячими іграшками, смаколиками для домашніх улюбленців, ліками, посилками з турботою про рідних тощо", - повідомили в компанії.

Пізно ввечері 1 травня, в Одесі було знищено сортувальне депо та відділення "Нової пошти".  "Ворожий ракетний приліт у депо-1 та вантажне відділення 4 "Нової пошти" в Одесі. Головне - всі живі! Всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище! За попередніми даними постраждало близько 900 відправлень", - зазначив співвласник компанії Володимир Поперешнюк.

Росіяни підтвердили, що били ракетами саме по терміналу "Нової пошти", обґрунтувавши це тим, що там нібито зберігалася військова техніка з боєприпасами.

photo_2024-05-02_12-20-05

photo_2024-05-02_12-20-07

Нагадаємо, що в жовтні 2023 року російські окупанти знищили термінал НП у Харкові. Тоді вони заявляли, що там нібито були заховані БМП. Насправді ж сортувальний хаб обробляв вантажі із продуктами, валізи із речами, гуманітарну допомогу, велосипеди, шини та диски.