"Нова пошта" відкрила своє перше відділення в Іспанії - у Барселоні. Таким чином, це вже 12-та європейська країна, де запрацював український поштово-логістичний оператор.

Як пише ЦТС з посиланням на інформацію НП, відділення в Барселоні приймає відправлення до 100 кг та відкрите щодня. Термін доставки з України до Іспанії складає 8 днів.

У травні також почне виконуватися адресне обслуговування - кур’єром можна буде відправити та доставити вантажі до 1000 кг на будь-яку адресу в Іспанії.

"Найближчим часом відкриємо ще одне відділення в Барселоні, а впродовж року будемо активно розвивати мережу точок сервісу видачі посилок разом із нашими партнерами. Плануємо відкрити по 5-6 пунктів видачі у кожному місті уздовж узбережжя: від Барселони, Валенсії, Аліканте, до Мурсії, Малаги і Естепони, а також у столиці - Мадриді", - розповів СЕО Nova Post в Іспанії Олександр Павловський.

Тепер під брендом Nova Post працюють 90 відділень в Іспанії, Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії, Угорщині та Молдові.