Компанія UZ Cargo Poland надаватиме послуги міжнародних перевезень у Румунії та Польщі

Новини 467 переглядів
Facebook0 Twitter

Європейська компанія "Укрзалізниці" надаватиме комплекс послуг з міжнародного перевезення.

Компанія UZ Cargo Poland надаватиме послуги міжнародних перевезень у Румунії та Польщі. 

Як пише ЦТС, про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов.

За його словами, компанія UZ Cargo Poland буде надавати комплекс послуг з міжнародного перевезення в який входить: оплата залізничного тарифу по території Румунії та Польщі та експедирування вагонами за межами України.

Ткачов додав, що UZ Cargo Poland має можливість надавати вагони за вартістю нижче встановленої для іноземних перевізників (за окремим договором).

Крім того вже розпочало надання комплексної послуги на перевезення вантажів за кордоном (оплата тарифу перевезення + використання вагонів УЗ). 

Нагадаємо, ЦТС писав, що "Укрзалізниця" та Польські залізниці (PKP S. A.) у липні заявили про плани зі створення спільної експедиторської компанії, що займатиметься перевезенням вантажів з України до Польщі та країн Європи. Як тоді розповів президент PKP S. A. Кшиштоф Мамінський, спільне підприємство відповідатиме за транспортування вантажів з України, організацію всього ланцюга поставок і транспортування до одержувача.

Зазначалося, що це може стати одним із шляхів вирішення проблем, що виникли після блокування рф українських портів та, як наслідок, переорієнтування експорту на Захід, зокрема до Польщі.

Наверх