Ще один літак із флоту української авіакомпанії SkyUp Airlines був переданий у мокрий лізинг європейській авіакомпанії. Цього разу йдеться про Boeing 737-800 із реєстраційним номером UR-SQO, який нині обслуговує мережу Wizz Air.

Дану інформацію ЦТС підтвердив український авіаперевізник.

Відомо, що повітряне судно з 18 лютого по 22 червня перебувало на зберіганні в аеропорту Белграда (Сербія). З 29 червня воно обслуговує мережу угорського лоукостера. Літак базується в Софії (Болгарія), однак, судячи з даних Flightradar24, має насичену літну програму, обслуговуючи пасажирів по всій Європі.

Таким чином, на сьогодні три літаки Boeing 737-800 SkyUp працюють на Corendon Airlines Europe, два - на Smartwings і по одному - на Wizz Air, Tailwind Airlines і Freebird Airlines. Таким чином, лише один B737-800 перевізника (UR-SQP) не виконує рейси, оскільки перебуває на зберіганні в аеропорту Бориспіль.

Також у флоті компанії залишаються два Boeing 737-700, що стоять у Яссах і Варні (Румунія).

Раніше ЦТС писав про те, що через небувалий попит на подорожі в Європі після пандемії коронавірусу Wizz Air та Ryanair б’ють рекорди за кількістю перевезених пасажирів цього літа.