Компанія Siemens Mobility розпочала інтенсивні динамічні випробування першого поїзда для лінії Piccadilly метрополітену Лондона.

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Вони проходять на випробувальному полігоні в німецькому Вегберг-Вільденраті, куди поїзд був доставлений у серпні 2023 року, і призначені для підтвердження тягових і гальмівних характеристик, вимірювання вібрацій і рівня шуму.

Влітку 2024 року планується перевезти поїзд до Лондона для продовження випробувань перед введенням його в експлуатацію на метрополітені британської столиці у 2025 році.

Крім того, секція з трьох вагонів випробовується в кліматичній камері для перевірки їхньої працездатності при температурі навколишнього середовища в діапазоні від -15 до +40 °C, в умовах сонячного випромінювання інтенсивністю до 600 Вт/м², зледеніння та вітрових навантажень зі швидкістю вітру до 100 км/год.

Вагони нових поїздів обладнані кондиціонерами, мають місткість на 10 % більше і меншу масу порівняно з рухомим складом, що експлуатується.

Усього Siemens Mobility поставить для лінії Piccadilly 94 поїзди сімейства Inspiro, з яких приблизно половину зберуть на новому британському заводі компанії в Гулі.