Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат Групи "Метінвест" допоміг полагодити пошкоджені ділянки автодоріг в Широківській та Карпівській територіальних громадах у Криворізькому районі Дніпропетровської області.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Під час повномасштабної війни у південній частині Криворіжжя між селами Шестірня та Ганнівка, Широка Дача та Новомалинівка були значно пошкоджені окремі ділянки автомобільного шляху. На відновлення дорожнього полотна техніку, матеріали і спеціалістів направив ІнГЗК "Метінвесту", - йдеться в повідомленні.

На підсипку та приведення до ладу дорожнього покриття Інгулецький ГЗК направив фахівців автотранспортного цеху та цеху технологічного автотранспорту.

У роботах по підвезенню дорожнього матеріалу та його укладанню було задіяно багато техніки, зокрема: автосамоскиди, грейдер, колісний бульдозер.

Загалом вдалося поновити два кілометри шляху у Широківській і понад 10 кілометрів у Карпівській ТГ.

"Завдяки проведеній роботі працівники ІнГЗК і всі мешканці ближніх сіл знову можуть швидко та безпечно їздити на роботу і у особистих справах звичним маршрутом. У минулому році ми теж допомагали Широківській ТГ з реконструкцією переправи, яка була пошкоджена внаслідок обстрілу ракетами греблі Карачунівського водосховища. Також ми збудували нову дамбу для відновлення транспортного сполучення у селі Андріївка Карпівської тергромади", - зазначив генеральний директор Інгулецького ГЗК Олександр Герасимчук.

ead95ad1742d4a4795c287c4ab46383d_1200x824

f52ad60931484e5eae87e027093f9a03_1200x824