Державна служба з безпеки на транспорті повідомила, що з 20 до 24 грудня "єЧерга" працювати не буде, а перетин кордону в пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" здійснюватиметься в порядку живої черги, пише ЦТС.

Зазначається, що з 20 до 23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу.

"Тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу але не встигли виїхати. Команда проєкту завершує роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням. Вже розгорнуті системи в кількох різних цифрових центрах і йде робота над безпечним переносом даних для збереження кожного запису", - йдеться в повідомленні.

В "Укртрансбезпеці" додали, що 23 грудня о 09:00 запис в "єЧергу" на буде відновлено.

"Найближча дата, на яку 23 грудня відкриється запис у загальній черзі - 25 грудня, 12:00, у черзі на ветеринарний контроль - 27 грудня, 12:00. З 12:00 25 грудня проїзд у загальній черзі через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" буде виключно за записом на сайті", - підсумували у Державній службі з безпеки на транспорті.