Українські військові вкотре завдали удару по Антонівському мосту в окупованому Херсоні.

Як пише ЦТС, про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що дим піднімався одразу з кількох секторів мосту.

"Антонівський міст - один із транспортних напрямків, який росіяни намагаються реанімувати, але таку конструкцію не можна залатати відерцем бетону, вона вимагає досить суттєвого ремонтування та технологічних процесів... Саме тому ми тримаємо під контролем і нагадуємо про свою присутність дистанційно", - заявила речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

За попередніми даними, було 8-10 "прильотів".

Є інформація, що перед вибухом мостом рухалися 9 КАМАЗів окупантів з боєприпасами. Ймовірно, детонація та горіння, які видно на фото з палаючим мостом, результат попадання по авто.

d739bbd0-fc2ffa85ff4de56413d92fcb0d043b6f

Вперше удару по Антонівському автомобільному мосту Збройними силами України було завдано 26 липняЦе було зроблено з метою унеможливити безперебійне постачання російського озброєння і техніки на правий берег Дніпра. Невдовзі російські окупанти навели поруч із мостом поромну переправу, пропускна здатність якої, втім, обмежена. А вже 8 серпня ЗСУ знов завдали удару по Антонівському мосту. Через тиждень, 14 серпня Збройні сили України завдали ще одного удару по Антонівському мосту.