У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомили про тимчасове перекриття руху через залізничний переїзд на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-15 в м. Ізмаїл, пише ЦТС.

"З 08:00 години ранку 28 червня до 20:00 години ранку 30 червня на дорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест), км 235+644 (в м. Ізмаїл) будуть виконуватись аварійно-ремонтні роботи на залізничному переїзді", - йдеться в повідомленні.

Для виконання повного комплексу робіт, рух на даній ділянці дороги буде перекрито повністю на дві доби. Аварійно-ремонтні роботи виконує АТ "Укрзалізниця".

На час проведення робіт, об'їзд буде здійснюватися через дороги територіального значення Т-16-06 та Т-16-31 за маршрутом с. Кирнички, м. Болград та с. Криничне в обох напрямках ( на м. Ізмаїл та на м. Одеса).

"Силами патрульної поліції буде надано допомогу у місцях об’їздів, для додаткового інформування та перенаправлення руху транспортного потоку", - додали в відомстві.

Схема об’їзду залізничного переїзду стосується великовантажних транспортних засобів, легкові автомобілі мають змогу об'їхати перекриту ділянку через м. Ізмаїл.

1