Škoda Group підписала контракти з Національною залізницею Єгипту (ENR) на модернізацію та технічне обслуговування 280 електродизельних локомотивів.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Škoda Group.

Проект складається з двох контрактів - капітальний ремонт локомотивів протягом дев’яти років та наступне повне обслуговування до 15 років. Більшість робіт буде проводитися безпосередньо в Єгипті, що сприятиме локалізації та включатиме роботу на всіх виробничих позиціях. 

Загальна вартість перевищує 1 млрд євро.

"Ці контракти є історичною віхою для Škoda Group. Завдяки досвіду у сфері обслуговування та модернізації, ми маємо можливості для надання послуг з відновлення та капітального ремонту локомотивів. Наша мета полягає в тому, щоб використовувати наші навички та досвід для побудови тривалих відносин і зробити довгостроковий внесок у покращення якості залізничного сектору на Близькому Сході та в Африці", - заявив генеральний директор Škoda Group Дідьє Пфлегер.

Щоб розпочати проект, два прототипи локомотивів будуть модернізовані на виробничо-сервісному майданчику Škoda Group у Шумперку ​​в Чехії. Потім будуть модернізовані та капітально відремонтовані і інші локомотиви. 

"Протягом наступних 9 років ми доставимо до Єгипту 280 відновлених і капітально відремонтованих локомотивів із збільшеним терміном служби ще на 15-20 років. Ми будемо виконувати до 15 років повного обслуговування для цих локомотивів", - зазначив старший віце-президент з обслуговування у Škoda Group Марек Хербст.

Локомотиви ENR пройдуть серйозну перевірку та оновлення їх компонентів. Буде проведено капітальний ремонт приводів і пневмочастин локомотивів, комплексно модернізовано їх гальмівні системи та електропроводку. Кабіни водіїв також трансформуються, встановлять нові панелі керування. Також буде перевірено та модифіковано систему керування поїздом TCMS. Крім того, буде змінено дизайн локомотивів.