На КПП "Ужгород - Вишнє-Нємецьке" з 4 по 27 березня 2024 року рух легкових транспортних засобів буде перенаправлено на вантажний напрямок, де здійснюватиметься їх пропуск та митно-прикордонний контроль.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Державної митної служби України.

З метою модернізації пунктів пропуску на пасажирському напрямку митного посту "Ужгород-автомобільний", що на кордоні України зі Словаччиною, з 4 по 27 березня поточного року встановлюватимуть сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю. У зв’язку з проведенням реконструкції тимчасово буде перенаправлено рух легкових транспортних засобів на вантажний напрямок.

На виїзд з України легкові авто спрямовуватимуть на вантажний напрямок представники Нацполіції. Також громадянам допоможуть зорієнтуватися встановлені додаткові знаки на під’їзді до КПП "Ужгород - Вишнє-Нємецьке". 

Щодо в’їзду в Україну з боку Словаччини, то на відповідну смугу руху направлятимуть транспортні засоби співробітники прикордонної служби.

"З огляду на проведення ремонтно-монтажних робіт та зміну пропуску пасажирського напрямку на вантажний, звертаємо увагу громадян на можливі незручності та збільшення часу при проходженні митно-прикордонних формальностей", - йдеться в повідомленні.

Після завершення монтажних робіт пасажирський напрямок працюватиме у штатному режимі.