FlixBus оголосив про запуск нової лінії Трускавець-Катовіце, яка проходить через Львів та Краків із заїздом до аеропорту Кракова.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

Перший рейс відбудеться 14 липня.

Повний маршрут нової лінії N3234 Трускавець - Дрогобич - Стрий - Львів - Жешув - Тарнув - Краків - Аеропорт Кракова - Катовіце.

"Аеропорт Краків-Баліце ім. Іоана Павла ІІ вперше з’явилися в українській мережі FlixBus, раніше доїхати до нього можна було тільки рейсом з пересадкою. Також нова лінія вперше приєднала до української мережі Flix такі міста як Трускавець та Дрогобич", - йдеться в повідомленні.

Відправлення нової лінії відбуваються щоденно. З Трускавця автобус відправляється о 18:35, о 20:40 - зі Стрийського автовокзалу Львова та о 21:15 з львівського Двірцевого автовокзалу, прибуваючи до Кракова о 5:45 ранку наступного дня, до аеропорту Кракова о 6:20, до Катовіце - о 7:30 ранку.

Відправлення в зворотньому напрямку з Катовіце - о 22:05, з аеропорту Кракова о 23:15, з автовокзалу Кракова - о 23:50. Відповідно, прибуття до Двірцевого автовокзалу Львова о 9:20, до Стрийського о 9:55, і до Трускавця о 12:00.

В компанії також нагадують, що у розкладі зазначено запланований час прибуття. Враховуючи непередбачуваність тривалості проходження кордону, реальний час може відрізнятися від запланованого. Варто це враховувати, плануючи подорож, особливо якщо ви плануєте подальші пересадки.

"FlixBus вже має 5 прямих рейсів з України до європейських аеропортів: дві прямі лінії до аеропорту ім. Ференца Ліста в Будапешті, дві заїжджають до аеропорту Модлін у Варшаві, одна - до варшавського аеропорту ім. Шопена, і, нарешті, нова лінія доставить пасажирів до аеропорту Кракова", - додали у FlixBus.

Це 22 лінія, відкрита перевізником в Україні.