Румунія у зв’язку зі складними погодними умовами призупинила оформлення вантажних та легкових автомобілів на пункті пропуску "Порубне - Сірет" у Чернівецькій області.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України

Крім того, дорожня поліція Румунії заборонила проїзд усіх транспортних засобів від пунктів пропуску "Дяківці - Раковець", "Порубне-Сірет" та "Красноїльськ - Вікову де Сус" у напрямку міст Сірет, Ботошани та Сучава через снігові замети.

Проїзд через кордон буде відновлено, щойно румунська сторона розчистить дороги. 

Зазначимо, що у Чернівецькій області працює снігоприбиральна техніка, адже опади не припиняються третю добу. Завдяки злагодженій роботі підрядних організацій Агентства відновлення, проїзд державними дорогами Буковини забезпечили, обмеження не вводяться.

Загалом у Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській та Хмельницькій областях для забезпечення проїзду залучено 256 одиниць техніки та 303 робітники. 

У звʼязку зі снігопадом на території західних та центральних областей країни, в Агентстві відновлення продовжує працювати Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій