Для модернізації пункту перетину кордону у Волинській області за сприяння Проекту USAID "Економічна підтримка України" доставили шість модульних будівель. Їх будуть використовувати як офіси для співробітників Державних митної та прикордонної Служб України.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Пункт пропуску на кордоні з Польщею - важливий для збільшення експортних можливостей країни. 

"Капітальні ремонти, благоустрій, відновлення прикордонних автошляхів - цей комплекс робіт необхідний як для збільшення пропускної спроможності, так і для комфорту людей", - сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

На пункті пропуску демонтують існуючі модульні будівлі, їх замінять новими. 

Завершити роботи планують у січні.

Кожна модульна будівля матиме електропостачання, систему освітлення, телефонний та інтернет-доступ, опалення, кондиціонування та офісні меблі.

"За угодою з Проектом USAID ми маємо виготовити 32 модульні споруди та навіс, вони шести різних розмірів і типів використання: є санвузли, навіс, модулі для роботи митників та прикордоників. Першу партію таких будинків для одного з пунктів пропуску на кордоні у Волинській області ми зараз завершуємо", - додав генеральний директор компанії-виробника будівель "Артметал" Україна  Олег Мирошниченко. 

photo_2023-12-27_16-57-54

photo_2023-12-27_16-57-55