CMA CGM Group завершила придбання терміналів Global Container Terminals (GCT) у Байоні та Нью-Йорку.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що термінали GCT Bayonne та Port GCT New York розширюють портфель терміналів CMA CGM у США до семи, що доповнює придбання групою на східному узбережжі США контейнерного терміналу Fenix Marine Services у порту Лос-Анджелеса на західному узбережжі США.

Зазначається, що група має намір розвивати два термінали, які є ключовими для стратегічного шлюзу Нью-Йорк/Нью-Джерсі, найбільшого на східному узбережжі США.

План розвитку CMA CGM включає продовження будівництва причалу 3 у Байоні, який після завершення будівництва стане одним із найефективніших причалів на східному узбережжі США з глибиною 55 футів та пропускною спроможністю суден місткістю 18 тис. TEU.

Передбачені інвестиції у створення додаткових потужностей верфей та причалів, що дозволяють підвищити оперативність операцій у Байоні та Нью-Йорку. Буде покращено прямий доступ до основних автомагістралей та залізниць до терміналів та назад. 

CMA CGM за допомогою своїх інвестицій має намір збільшити пропускну спроможність терміналів більш ніж на 50% протягом наступних 10 років. План розвитку додасть близько 240 прямих робочих місць та понад 700 робочих місць у сфері будівництва протягом наступних семи років, відкриваючи шлях до подальшого збільшення кількості робочих місць у регіоні Нью-Йорк/Нью-Джерсі.