"Лемтранс" передав нову партію допомоги для ЗСУ - українські захисники отримали від компанії 8 квадрокоптерів DJI Matrice і 8 терміналів Starlink, пише ЦТС.

"Лемтранс" продовжує працювати в умовах війни та забезпечує перевезення українських вантажів залізничним транспортом. Попри прямі воєнні збитки, складну ситуацію на ринку перевезень, а також те, що частина вагонного парку компанії досі залишається заблокованою через окупацію частини території України", - йдеться в повідомленні.

Сума допомоги становить приблизно 3,3 млн грн. Таким чином, загальний бюджет компанії на підтримку ЗСУ та гуманітарну допомогу населенню зріс до рівня 38 млн грн. 

"Ми підтримуємо державу, бо віримо, що ефективна взаємодія між нею та бізнесом є запорукою безпеки країни. Зараз наші зусилля спрямовані на забезпечення стабільної роботи компанії, адже це робочі місця для українців, важливі податкові відрахування до бюджету України та допомога захисникам", - зазначив генеральний директор "Лемтрансу" Володимир Мезенцев.