За даними британської розвідки, рф почала створювати поруч з пошкодженим Антонівським мостом в Херсоні переправу з барж, йдеться в огляді про війну в Україні за 23 серпня.

Про це пише ЦТС з посиланням на Українську правду.

"На вихідних рф, скоріш за все, почала пересувати баржі таким чином, щоб створити суттєвий плавучий міст через Дніпро поруч із пошкодженим Антонівським… Якщо цей імпровізований міст добудують, він майже напевно збільшить пропускну здатність для переправи через Дніпро, порівняно з поромами. Плавучий міст, скоріш за все, теж залишатиметься вразливим для українських атак", - зазначають в огляді .

Нагадаємо, вперше удару по Антонівському автомобільному мосту Збройними силами України було завдано 26 липняЦе було зроблено з метою унеможливити безперебійне постачання російського озброєння і техніки на правий берег Дніпра. Невдовзі російські окупанти навели поруч із мостом поромну переправу, пропускна здатність якої, втім, обмежена. 8 серпня ЗСУ знов завдали удару по Антонівському мосту. Через тиждень, 14 серпня Збройні сили України завдали ще одного удару по Антонівському мосту. Вчора, 22 серпня ЗСУ вкотре завдали удару по Антонівському мосту в окупованому Херсоні. Повідомлялось, що перед вибухом мостом рухалися 9 КАМАЗів окупантів з боєприпасами.