Польські фермери, що протестують біля пункту пропуску "Дорогуськ-Ягодин" в неділю, 11 лютого, зупинили три українські фури та висипали з них зерно прямо на проїжджу частину. Місцева поліція вже розпочала розслідування інциденту.

Про це пише ЦТС з посиланням на Рolskie radio.

"Поліцейські провели відповідний огляд місця події, отримали відповідну інформацію від водіїв, було опитано свідків. Ми прагнемо встановити детальні обставини інциденту, а також виявити винуватця, який безправно відкрив ці вантажівки. На даний момент у цій справі ще нікого не затримано", - зазначила представник головного управління міської поліції Хелма Ева Чиж.

За її словами, ситуація виглядала наступним чином, - після оформлення документів до Польщі в’їхали три вантажівки під керуванням громадян України. Учасники протесту не пропустили транспорт і в якийсь момент відкрили причепи, через що зерно частково висипалося на дорогу. Водії повернули назад у бік України.

Чиж додала, що бійок та інших небезпечних ситуацій не було. Наразі правоохоронці з'ясовують подробиці події.

Правоохоронці збирають докази, опитують свідків і планують незабаром передати матеріали справи до місцевої прокуратури.

Нагадаємо, ЦТС писав, що польські фермери 9 лютогознову заблокували три пункти пропуску на кордоні з Україною - "Медика-Шегині", "Гребенне - Рава-Руська" та "Дорогуськ-Ягодин".