Зранку 18 січня в Броварах (Київська область) зазнав аварії гелікоптер, який впав поруч з житловими будинками та дитсадком.

Як пише ЦТС з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, внаслідок інциденту є постраждалі.

"Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даний момент всіх евакуювали. Є постраждалі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники", - повідомив Тимошенко в Телеграм.

Речниця поліції Київської області Ірина Прянишникова з місця події заявила, що "наразі відомо, що є близько 5 потерпілих і є загиблі".

Доповнено. Як пише ТСН, згідно з інформацією поліції Броварів, загинули два пілоти гелікоптера. Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат уточнив, що гвинтокрил, який впав в Броварах, призначений для потреб ДСНС.

Судячи з деталей на фото з місця катастрофи, не виключено, що міг впасти гелікоптер Super Puma, які ДСНС отримувала в попередні роки.

Оновлено. В Нацполіції України розповсюдили повідомлення, що внаслідок авіактастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар.

Всього відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. 9 із загиблих перебували на борту гвинтокрила.

photo_2023-01-18_09-28-24