Авіація

Те, що вже відбувається - заборона транзиту через країни та відкликання з лізингу літаків. Через відключення SWIFT багато аеропортів не даватимуть слоти для російських авіакомпаній і так ляжуть міжнародні авіаперевезення. Простий москаль не зможе полетіти в Єгипет чи Туреччину.

Screenshot - 28_02_2022 , 10_06_48

Авто

Скасування дозволів на вантажні перевезення та книжок ЄКМТ. Прохання до українського АСМАП почати говорити насамперед з польськими перевізниками, а там МЗС та МІУ включаться. Це заблокує транзит і експорт/імпорт товарів до/з РФ, що теж буде навантаженням для торгового балансу та мукою простого москаля не знайти хамон чи апельсини в супермаркеті. 

Залізниця

Русский поезд иди на х*й!

"Укрзалізниця" вже почала практику від‘єднання РЖД від автоматизованих систем зв‘язку. Подальше блокування транзиту та переговори з Китаєм повернуть російські залізні дороги в 19 століття. 

Море

Блокування портів за принципом окупованого Криму та всіх російських судновласників санкціями зупинить експорт пшениці, металу та хімдобрив з портів. Це гарний удар по рублю та економіці РФ в цілому.

Транспорт - це кровеносна система економіки. Перекривши її, ми знищимо економіку ворога.

 

Транспорт росії, іди на х*й!