14-16 травня в Києві у Міжнародному виставковому центрі пройде 31-а спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів AutoTechService та 4-та спеціалізована виставка комерційного та спеціального автотранспорту ComAutoTrans.

Як зазначають організатори події, AutoTechService - єдина в Україні спеціалізована виставка та серед представників автосервісу та післяпродажного обслуговування легкових і вантажних автомобілів, виробників та імпортерів комерційного та спеціального транспорту, і всіх інших спеціалістів, чия діяльність пов’язана з автомобілями.

Генеральний партнер AutoTechService 2024 - французька компанія MOTUL.

2 (2)

Ділова програма виставки пропонує наступні події:

14 травня:

- Семінар "Робочі процеси та ефективність СТО";

- "FORUM СТО".

15 травня:

- Семінар "Економіка і Фінанси СТО".

- В рамках дводенного форуму "Відбудова в дії" для потенційних замовників автотехніки (керівники громад, державних та комунальних підприємства, фахівців з тендерних закупівель) буде проведена конференція "Розвиток парків автомобільної та комунальної техніки в громадах". Організатори заходу запросили до співпраці представників територіальних громад аби вони  поділилися з колегами своїми кейсами вирішення проблем управління автопарками пасажирського та комунального транспорту, будь-які ситуації з комунальним чи пасажирським транспортом, які вдалось вирішити з максимальним ефектом для громади. У тому числі мова йтиметься й про залучення нестандартних джерел фінансування транспорту (наприклад, співфінансування з місцевим бізнесом, грантові кошти, безкоштовне отримання транспорту від донорів). Своїм досвідом поділяться представники Львова, Вінниці, Фастова тощо.

- Учасників Форуму також очікує огляд новел законодавства і практики закупівель від тендерного експерта Дениса Левченка "Публічні закупівлі автотранспорту та супутніх послуг". Ключова тема - "Новації в тендерних закупівлях автотранспорту".

- Ще одна подія форуму-практикуму - конференція "Перспективи автомобільних кластерів в Україні. Роль громад".

Для безкоштовного відвідування виставки AutoTechService'2024 необхідно зареєструватися на сайті за промокодом DS24.

4

На виставці ComAutoTrans, що пройде в одному павільойоні з AutoTechService, цього року буде представлена експозиція комерційного та комунального автотранспорту, а також спецтехніки для комунальних підприємств та аварійних служб міських, селищних та сільських територіальних громад.

Особливістю цьогорічної виставки стане одночасне проведення 4-ох спеціалізованих технічних виставок: ComAutoTrans та AutoTechService (павільйон №4), Aquatherm Kyiv та Intertool Kyiv (павільйон №1, вхід 1А та 1С).

Також відбудеться експозиція переможців конкурсу "Автомобіль року в Україні 2024". Відвідувачі матимуть унікальну можливість не тільки побачити наживо, а й взяти участь у тест-драйві авто відомих брендів.

Для безкоштовного відвідування виставки ComAutoTrans`2024 потрібно зареєструватися на сайті за промокодом DS24.