Внаслідок ракетної атаки, яку російські загарбники здійснили пізно ввечері 1 травня, в Одесі було знищено сортувальне депо та відділення "Нової пошти".

Як пише ЦТС, про це йдеться у заяві компанії.

"Наразі на місці події працюють МНС та рятувальники. Посилки, які знаходились в депо і у відділенні, та були знищені внаслідок влучання, - компанія відшкодує згідно з оціночною вартістю… Посилки, які в дорозі у це відділення, будуть перенаправлені в інше  відділення", - повідомили в "Новій пошті".

"Ворожий ракетний приліт у депо-1 та вантажне відділення 4 "Нової пошти" в Одесі. Головне - всі живі! Всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище! За попередніми даними постраждало близько 900 відправлень", - уточнив співвласник компанії Володимир Поперешнюк.

Росіяни підтвердили, що били ракетами саме по терміналу "Нової пошти", обґрунтувавши це тим, що там нібито зберігалася військова техніка з боєприпасами.

Нагадаємо, що в жовтні 2023 року російські окупанти знищили термінал НП у Харкові. Тоді вони заявляли, що там нібито були заховані БМП. Насправді ж сортувальний хаб обробляв вантажі із продуктами, валізи із речами, гуманітарну допомогу, велосипеди, шини та диски.

Screenshot - 02_05_2024 , 8_22_32

Screenshot - 02_05_2024 , 8_28_25