На північноамериканських етапах Формули-1 вперше в історії Scuderia Ferrari для доставки техніки, розміщеної в шести 53-футових контейнерах, між Монреалем (Канада), Остіном (штата Техас) і Лас-Вегасом (штата Невада) залучили залізничних операторів. 

Про це пише ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Компанія CEVA Logistics займається транспортно-логістичним обслуговуванням італійської автоперегонової команди Scuderia Ferrari з 2022 року. У 2023 році боліди та обладнання Scuderia Ferrari перевозять між 23 місцями проведення гонок Гран-прі, використовуючи замість повітряного транспорту морський та автомобільний транспорт.

Сумарна довжина маршрутів між Монреалем, Остіном та Лас-Вегасом становить майже 6500 км. За розрахунками CEVA Logistics, варіант використання залізниць та на ділянках останньої милі - автомобільного транспорту забезпечує скорочення викидів вуглекислого газу на 90% порівняно з перевезенням повітряним транспортом та на 32% лише автомобільним транспортом.

CEVA Logistics входить до складу французької групи CMA CGM - одного з найбільших у світі морського контейнерного перевізника.