Голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафа Найєм підписав меморандум про взаєморозуміння з Департаментом інфраструктури та проектів та Міністерством закордонних справ, у справах Співдружності націй та розвитку Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, пише ЦТС.

Головні аспекти співпраці з Агентством відновлення включатимуть: обмін технічними знаннями, навичками та досвідом в інфраструктурній сфері, розробка Методологій та застосування їх у пілотних проєктах в Україні, а також сприяння стратегічній і технічній співпраці в секторі інфраструктури, враховуючи різні етапи реалізації планів відновлення та розвитку України.

Також в рамках співпраці відбуватиметься інституційна та управлінська технічна допомога Агентству, розвиток кадрового потенціалу -  навчання та підвищення кваліфікації, координаційна підтримка та залучення й інших урядових і приватних органів Великої Британії, зокрема, й Департаменту бізнесу та торгівлі Великобританії.

Для оцінки та аналізу результатів співпраці сторони домовились про регулярні онлайн зустрічі. 

Підписання відбулося в рамках Другого засідання британсько-української робочої групи з питань інфраструктури, що проходить у Варшаві.