В "Укрзалізниці" повідомили, що угорські залізничники продовжують ліквідацію наслідків залізничної аварії поблизу Уйфегерто, тож щонайменше до кінця тижня збережуться зміни у маршрутах та розкладах поїздів у сполученні Україна-Угорщина-Австрія, пише ЦТС.

Безпересадкові вагони Київ-Відень та Відень-Київ через довший час у дорозі, що спричинене обʼїздом пошкодженої ділянки залізниці, прямуватимуть лише до Будапешта.

Пасажири з квитками до Відня можуть скористатися поїздами Будапешт-Відень, які щогодини відправляються зі станції Будапешт-Келеті.

У зворотному напрямку відправлення з Відня без змін о 16:42, проте не в українських безпересадкових вагонах, а на поїзді EC 149 "Хортобадь" Відень-Захонь (який через аварію обмежений до Дебрецена).

По прибуттю у Будапешт на пасажирів чекатимуть безпересадкові вагони, які через обʼїзд проблемної ділянки прибудуть до Києва о 07:48 ранку (замість 18:30 попередньої доби) у складі поїзда №60 Чоп-Київ. 

Поїзди №31/33/34 "Латориця" Будапешт-Мукачево-Будапешт слідуватимуть без змін у маршруті та розкладі руху, проте пасажирам буде запропонована пересадка на автобуси на пошкодженій дільниці Дебрецен-Ньїредьхаза.

 Безпересадковий вагон Відень-Чоп курсуватиме лише до станції Дебрецен, без змін у розкладі руху.