В "Укрзалізниці" повідомили, що у зв'язку з аварією на Угорській залізниці, безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 07 травня запізнюються на 6 годин.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію АТ УЗ.

По прибуттю на ст. Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 09 травня (замість 08 травня о 19:30) у складі поїзда №750.⠀

Зазначається, що у неділю вранці 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою зійшли з рейок між станціями Újfehértó і Hajdúhadház.

Наразі угорські колеги тільки розпочали підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день.

photo_2023-05-08_08-52-15

photo_2023-05-08_08-52-15 (2)

Рух потягів між Hajdúhadház та Újfehértó призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські та австрійські поїзди інтерсіті між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі.⠀

"Відтак звертаємо увагу українських пасажирів, що затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня, просимо враховувати це при планування пересадок і вильотів з будапештського аеропорта", - йдеться в повідовленні УЗ.